Hé babe! Leuk dat je benieuwd bent naar het verhaal van Looks to Love. 

Where it all started

Follow your dreams and just do it. Dit was in de zomer van 2018 mijn doel. Mijn droom was altijd al om andere meiden te inspireren en blij te maken met de musthaves van dit moment – zo gezegd, zo gedaan. In de zomer van 2018 begon ik met het verkopen van trendy sieraden en accessoires.

In augustus 2018 ben ik begonnen met de Instagrampagina van Looks to Love. Het volgersaantal groeide snel en de superlieve reacties stroomden binnen. Al gauw werden de eerste Looks to Love items verkocht via Instagram; dus het werd tijd voor een professionele webshop. Here we are now!

Our mission

Looks to Love heeft als missie om andere meiden te inspireren en blij maken met dé musthaves van dit moment. Op de webshop vind je alleen de items die op dit moment he-le-maal hot zijn. Nu zijn dit alleen nog sieraden en accessoires, maar in de toekomst gaan we ook een aantal toffe kledingstukken verkopen – all the way from Paris!

Our team

Op dit moment ben ik de enige achter de schermen van Looks to Love. Wel moet ik jullie bekennen dat ik een héél lief vriendje heb die mij achter de schermen vaak helpt op Instagram en met de technische aspecten. Ook heeft Sander Volbeda (een hele goede designer!) mij geholpen bij het opstarten van de website.

Thank you

Zonder jullie hadden we hier niet gestaan. Mega bedankt voor alle lieve reacties, alle support op social media en natuurlijk jullie aankopen. Als jullie er niet waren en ik niet zoveel lieve reacties had ontvangen dan had Looks to Love niet bestaan – you are the best!

Ask us anything

Zijn er dingen die jij nog graag wil weten over ons bedrijf? Dan mag je natuurlijk altijd eventjes contact met ons opnemen via onze social media kanalen, Whats-app of via de mail: info@lookstolove.nl

Liefs,

Denise

Denise van Gelder
Founder

Mijn doel is om jullie happy te maken met de musthaves van dit moment.

Joy
Officedog

Ik help mee om jullie pakketjes weg te brengen.